2009-10-02 11:05:53• hírek • Szatmar.ro

Könnyed győzelem a Kolozsvár ellen

A VSK kosárcsapata 33 pontos győzelmet aratott utolsó hazai felkészülési meccsén.

A Szatmárnémeti VSK női kosárlabda csapata szerda este a Kolozsvári U gárdáját fogadta barátságos meccsen és könnyed, 78-45 arányú győzelmet aratott. A 33 pontos győzelem persze mindenképp örömteli, ám messzemenő következtetéseket ebből még nem szabad levonni, hisz a kolozsváriak kerete a nyáron teljesen kicserélődött, jelenleg szinte csak juniorok alkotják.

Már az első negyed jelezte, hogy a VSK kiütéses győzelemre számíthat, hisz a vendégek csak 14-0-ás hazai vezetésnél tudták megszerezni első pontjaikat, azt is büntetőből, a szünetig pedig még további négyet dobtak. A második negyed jóval szorosabbra sikeredett, ekkor Dan Fleseriu leányai csak három pontos különbséggel hozták a játékrészt.

A nagy szünet után aztán tovább fokozódott a VSK fölénye és egyre nőtt a különbség az eredményjelző táblán is. A szatmáriak a végén a cseréket is bevetették, így bemutatkozhatott a mindössze 10. osztályos Nagy Anita is, aki ráadásul büntetőből még pontot is szerzett.

A VSK-ra pénteken és szombaton vár az igazi erőpróba, hisz ekkor mindkétszer a bajnok Targoviste otthonában lép pályára.

Szatmárnémeti VSK-Kolozsvári U 78:45 (23:6, 18:15, 22:16, 15:8)
A szatmári pontszerzők: Graham 17, Povilonyte 17, A. Pop 13, Pavel 9, Pricop 8, Nemeş 6, Mészáros 2, Motişan 2, Nagy 1. Játszott még: Vértes, Szmutku K., Nagy.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: